Vervangen

Defecte scharnieren, sloten e.d.

Door diverse oorzaken kan het voorkomen dat scharnieren, sloten e.d. beschadigd raken of zelfs defect.
M2 Services b.v. zorgt ervoor dat hiervoor een passende oplossing word gevonden. Door een secure opname te doen, kunnen de juiste materialen worden besteld, zodat de problemen, correct kunnen worden verholpen.

Ons service-team zorgt voor een snelle afhandeling, waarbij de klant zo min mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden en zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van zijn of haar product.


Verouderd beslag

Beslag
Beslag

Om aan de hedendaags veiligheidseisen te voldoen, moeten gevelelementen die draaien, kiepen of schuiven worden voorzien van het correcte beslag. Mocht uw deur bijvoorbeeld nog zijn voorzien van gedateerd beslag, dan is het voor ongewenste personen gemakkelijker om binnen te komen, dan wanneer de deur voorzien is van het nieuwste beslag wat aan alle huidige veiligheidseisen voldoet. In overweging moet worden genomen wat voor u of de verzekering het belangrijkst is. M2 Services b.v. bied ook bij dit proces een helpende hand. Mocht er gekozen worden voor vernieuwing, dan demonteren we het oude beslag, plaatsen het nieuwe en vertrekken pas als alles naar tevredenheid van de klant werkt.


Glas vervangen

Door diverse oorzaken kan het gebeuren dat er schade aan uw glas ontstaat, of het nu gaat om krassen, vlekken, lekkage, kleurverschil of echte breuken. M2 Services b.v. bied een snelle en efficiënte oplossing. Indien nodig zorgen we ook voor een noodvoorziening.

Alle soorten glas zijn door ons leverbaar en met eigen middelen te plaatsen tot 1250 kg.

Glaskar
Til-hulp

 


Rubbers en tochtweringen

Door versleten rubbers kan het voorkomen dat er lekkage of tochtproblemen ontstaan met gevelelementen. Niet correct afgestelde deuren of ramen kunnen bovendien voor tocht zorgen. M2 Services b.v. zoekt het probleem op en biedt hier een passende oplossing voor, door bijvoorbeeld nieuwe rubbers te plaatsen of door middel van het aanbrengen van een tochtwering.