Upgraden

Nieuwe look

Verweerde en optisch verouderde kunststof, aluminium- of stalen gevels en kozijnen hoeven niet meer compleet vernieuwd te worden. Dit geldt ook voor gecorrodeerde aluminium of stalen kozijnen. M2 Services b.v. bied meerdere oplossingen voor deze problemen, zo kan er worden gekozen voor een compleet nieuwe look, door middel van het aanbrengen van een nieuwe lak laag of het aanbrengen van een folie, zodat uw gevels er weer uitzien als nieuw


Top-coating vervangen

Gevels hebben te lijden onder de weersomstandigheden die dag en nacht hun invloed erop uitoefenen. Gevelelementen kunnen verkleuren, corroderen of lak lagen kunnen afbladderen, hiervoor bied M2 Services b.v. een passende oplossing. De top-coating kan worden verwijderd en de elementen kunnen worden voorzien van een nieuwe toplaag, hierdoor krijgen de elementen weer hun originele look terug en is complete vervanging overbodig geworden, wat weer scheelt in de kosten.


Foliëren

M2 Services b.v. is gecertificeerd tot de verkoop en het aanbrengen van folies op zowel kunststof, aluminium en stalen elementen, waaronder bijvoorbeeld het aanbrengen of
vervangen van een houtnerf structuur folie op een kunststof kozijn of het foliëren van aluminium of stalen gevelelementen. Door middel van het toepassen van deze methode kan een gevelelement worden voorzien van een geheel nieuwe look, worden hersteld of aangepast. Dit alles tegen een goede prijs, conform de werkzaamheden.

Folieren 1
Originele deur
Folieren 2
Deur vernieuwd met renolit folie

 


Interieur Foliëren

Het schilderen van uw meubels is niet langer meer nodig m2502_32D68190-1321-B1DA-60FE7AF9076A27FE_NLet de nieuwe interieur folies, deze bieden een perfect finish laag voor uw houten meubels en interieur. Met keuze uit meer dan 500 verschillende kleuren en 250+ soorten reliëf is er voor ieder wat wils. In samenwerking met onze leverancier zorgen wij voor de beste kwaliteit folies, die geschikt is voor o.a. kasten, tafels, stoelen, lades en allerlei andere interieur stukken.

roomscape-96970       sideboard-breite-166-cm

Al deze methodes zijn vanzelfsprekend aanzienlijk goedkoper dan het compleet vernieuwen van de kozijnen.