Nieuw in opdracht: renovatie van 162 BANS woningen te Utrecht

M2 Services B.V. is verheugd dat zij als co-maker van Breijer Projecten betrokken is bij de renovatie 24018769van de 162 woningen en zo een bijdrage kan leveren aan het herstel van de beoogde moderne uitstraling van toen. De bestaande vlak uitgevoerde kunststof kozijnen worden vervangen door nieuwe kunststof kozijnen met  verdiepte profielen. Hierdoor krijgen de woningen de authentieke uitstraling weer terug, met het comfort van vandaag.

M2 Services B.V. ontzorgt opdrachtgever Breijer Projecten met betrekking tot de kozijnen; van engineering tot en met de complete vervanging, inclusief stelkozijnen, lateien en binnenafwerking. Ook de vervanging van de bloembakken aan de gevels en het herstel van balkonhekwerken nemen wij voor onze rekening.

LvM Jaren 20Dit alles wordt uitgevoerd ineen strakke planning in samenwerking met de overige co-makers Breijer Projecten,  Rebo Schilderwerken en Spuitkorf, om zo de bewoners een minimum aan overlast te bezorgen.

De afdeling Utrecht van de Bond van Ambtenaren in dienst van de Nederlandse Spoorwegen besloot in 1920 woningen te bouwen voor de eigen leden aan de Laan van Minsweerd e.o. te Utrecht. Architecten- en ingenieurs adviesbureau Op ten Noort-Scheffer ontwierp woningen in een moderne stijl, met platte daken en brede overstekken.

Wilt u weten wat M2 Services B.V. voor uw renovatie- of transformatie-project kan betekenen? Neemt u dan contact op met onze technisch commercieel adviseur Etienne Batenburg                       (06-23314286).