Herstellen

 

Schades ontstaan tijdens de bouw
2015-02-26 16.00.30fase, door jarenlang gebruik, vuurwerk, vandalisme of bijvoorbeeld een inbraak kunnen door M2 Services b.v. snel en vakkundig worden gerepareerd, waarbij onze specialisatie ligt bij kunststof-, aluminium- en stalen elementen. Het eindresultaat is een element dat terug is gebracht naar zijn originele staat

Dit alles is mogelijk zonder concessies te doen aan de goede eigenschappen van het element.

Tijdens de werkzaamheden staat onze service voorop, zo zorgen we ervoor dat alles netjes afgeplakt en afgedekt is voordat er aan de slag word gegaan of gespoten gaat worden. Achteraf ruimen we alles netjes op zodat de klant zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden die zijn uitgevoerd.

renolit-beschadigd-1   renolit-hersteld-1


Kunststof

Schades aan gevelelementen kunnen ontstaan door diverse oorzaken, wat er echt toe doet is een succesvol schade herstel van uw element.

Kunststof is een materiaal waar wij veel ervaring mee hebben en waar we een garantie op kunnen geven dat dit succesvol hersteld kan worden. Gescheurde verbindingshoeken, inbraakschades, gaten of zelfs elementen in twee delen kunnen wij allemaal repareren. Voor ieder probleem bieden wij een passende oplossing.

Moderne kunststof elementen, bevatten vaak een folie met een houtnerf structuur. Schade(s) hieraan kunnen door M2 Services b.v. worden verholpen en indien nodig kan de gehele folie ook worden vervangen.

20150518_080759_wm
Schade
20150518_145427_wm
Herstelde Schade


Aluminium

Het repareren van schades aan aluminium gevelelementen is een taak die M2 Services b.v. al jaren op zich neemt en met succes uitvoert. Het probleem word in kaart gebracht en hiervoor word een passende oplossing gezocht, waarna er over kan worden gegaan op het herstellen van de schade(s), waarna deze in de originele kleur word gecoat of naar wens in een geheel andere kleur.

inbraakschade-entreedeur-kvk-amsterdam      herstelde-inbraakschade-entreedeur-kvk-adam

Inbraakpoging     Hersteld

 

 

 

 

 


Staal

Beschadigingen aan stalen elementen, kunnen op een zelfde wijze worden hersteld als aluminium elementen, echter worden er wel andere materialen gebruikt. Het proces van herstellen vind op een iets andere manier plaats, maar uiteindelijk word het element weer teruggebracht naar zijn originele staat.

Staal                                                    2013-04-25 11.24.34


Hout

Voor de reparatie van houten elementen zijn de mogelijkheden wat beperkter, echter weten we hier vaak een creatieve en functionele oplossing voor te realiseren.


Folies

Veel kunststof, aluminium of stalen gevelelementen zijn tegenwoordig voorzien van een folie laag. Hieraan kunnen ook schades ontstaan, deze kunnen door ons worden hersteld of er kan worden gekozen voor het aanbrengen van een compleet nieuwe folie laag.

M2 Services b.v. is gecertificeerd tot de verkoop van -en het aanbrengen van deze folies.

Orginele Kozijn            Foliëren            Kozijn voorzien van nieuwe folie


Diverse andere materialen

Naast de meest gangbare materialen, verricht M2 Services b.v. ook schadeherstel werkzaamheden aan diverse anderen materialen, waaronder o.a.:
Holonite onderdorpels, HPX panelen, objecten van Polyester en sanitaire meubels, waaronder ook badkuipen e.d.

Holonite Onderdorpel hersteld
Holonite Onderdorpel hersteld
Holonite Onderdorpel kapot
Holonite Onderdorpel kapot