Projecten

Laan van Minsweerd, Utrecht

Laan van Minsweerd anno 2015

M2 Services B.V. is verheugd dat zij als co-maker van Breijer Projecten betrokken is bij de renovatie van de 162 woningen en zo een bijdrage kan leveren aan het herstel van de beoogde moderne uitstraling van toen. De bestaande vlak uitgevoerde kunststof kozijnen worden vervangen door nieuwe kunststof kozijnen met  verdiepte profielen. Hierdoor krijgen de woningen de authentieke uitstraling weer terug, met het comfort van vandaag.

M2 Services B.V. ontzorgt opdrachtgever Breijer Projecten met betrekking tot de kozijnen; van engineering tot en met de complete vervanging, inclusief stelkozijnen, lateien en binnenafwerking. Ook de vervanging van de bloembakken aan de gevels en het herstel van balkonhekwerken nemen wij voor onze rekening.

LvM Jaren 20
Laan van Minsweerd jaren ’20

Dit alles wordt uitgevoerd ineen strakke planning in samenwerking met de overige co-makers Breijer Projecten,  Rebo Schilderwerken en Spuitkorf, om zo de bewoners een minimum aan overlast te bezorgen.

De afdeling Utrecht van de Bond van Ambtenaren in dienst van de Nederlandse Spoorwegen besloot in 1920 woningen te bouwen voor de eigen leden aan de Laan van Minsweerd e.o. te Utrecht. Architecten- en ingenieurs adviesbureau Op ten Noort-Scheffer ontwierp woningen in een moderne stijl, met platte daken en brede overstekken.

Wilt u weten wat M2 Services B.V. voor uw renovatie- of transformatie-project kan betekenen? Neemt u dan contact op met onze technisch commercieel adviseur Etienne Batenburg                       (06-23314286).


Ottho Heldringstraat, Amsterdam

Bestaand
Bestaand
Definitieve Ontwerp
Definitieve Ontwerp

     

       In opdracht van en in samenwerking met Plegt-Vos, geven we een gebouw een tweede leven. 

 

Aan de Ottho Heldringstraat 41-43 wordt een pand met kantoorfunctie getransformeerd naar een gebouw met woonfunctie: 32 (2 en 3 -kamer) appartementen en 33 studio’s voor verhuur aan starters in Amsterdam. Door te kiezen voor een transformatie en hergebruik van materialen wordt materiaalverspilling en kapitaalvernietiging tot een minimum beperkt.

 

M2 Services B.V. gaat zorg dragen voor het aanpassen van kozijnen, de glasvervanging en het leveren en monteren van nieuwe kozijnen en vliesgevels. Van belang hierbij is goed inmeet werk en een goede planning i.s.m. de overige partijen die dit project gezamenlijk gaan realiseren.


Van Ghentkazerne, Rotterdam

IMG_2340Voortgang VGK 2

Voortgang VGK 1 IMG_2338

Zijgevel   M2 auto + VGK

van Ghentkazerne, RotterdamZijgevel

Onlangs heeft M2 Services B.V. een mooie renovatieopdracht gegund gekregen van Breijer Projecten.

M2 Services b.v. gaat in het hoofdgebouw van de Van Ghentkazerne te Rotterdam de kunststof kozijnen vervangen voor aluminium kozijnen. Dit betekent dat zij de 338 bestaande kunststof kozijnen demonteren, stelkozijnen aanbrengen, nieuwe aluminium kozijnen in een aluminium staal-renovatieprofiel van Reynaers (CS38SL) leveren en monteren, screens aanbrengen en de binnen afwerking verzorgen. Ook zullen een aantal gevelelementen gerestaureerd worden.

Hiermee krijgt het gebouw zijn oorspronkelijke uitstraling weer terug, met het comfort van vandaag.

Oplevering 3e week van April 2016

Project Van Ghentkazerne, Rotterdam: Opgeleverd


 Laakheul, Den Haag 

Laakheul Blok B voltooidZij aanzicht Laakheul, Den HaagLaakheul, Den Haag    Laakheul + Bedrijfswagen

Project Laakheul, den Haag: afgerond

M2 Services B.V. heeft o.a. gewerkt aan het verzwaren van de panelen, aftimmeren van dagkanten en aanpassen van vloerranden, dit alles om de appartementencomplexen geluid -en tochtvrij te maken.
In samenwerking met Vorsselmans b.v.